Verschillende Escape Room mogelijkheden

Bij Weerribben Survival bieden we meerdere leuke binnen- en buitenactiviteiten aan. Bubbel voetbal, de workshop ‘zelf zuivel maken’ en de bierproeverij zijn een aantal van onze populairste activiteiten. Onze grootste attractie is echter onze unieke Escape Room. In een boerderij setting moeten de deelnemers binnen 60 minuten ontsnappen aan haunted Harm. Escape Rooms zijn de laatste jaren ontzettend populair geworden in Nederland. Dit komt uiteraard doordat het een ontzettend leuke activiteit is, maar ook omdat het een echte teamactiviteit is. Onze Escape Room in Overijssel is daardoor goed geschikt voor verschillende groepen en activiteiten. Samen met je team probeer je zo snel mogelijk te ontsnappen. Wij lichten een aantal verschillende mogelijkheden voor je toe.

Escape Room in Overijssel als vriendenuitje

Wil je gezellig iets leuks doen samen met je vrienden? Een Escape Room is een perfecte activiteit voor een leuke vriendendag. Goed samenwerken is ontzettend belangrijk om te ontsnappen. Hechte vrienden kennen elkaar goed en weten de sterkte punten van elkaar. Gebruik deze sterktes om de puzzels op te lossen en zet een nieuwe recordtijd neer. Combineer de Escape Room met andere activiteiten die wij aanbieden die hier goed op aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan onze bierproeverij en onze ik hou van ‘Nederland’ spelletjes.

Escape Room als teambuilding

Omdat goed samenwerken zo belangrijk is wordt de Escape Room vaak ingezet als teambuilding activiteit. Je bent tijdens de ontsnappingspoging min of meer verplicht om goed samen te werken, een goed moment dus om als team verder te groeien. Bovendien leer je elkaar ook veel beter kennen tijdens het spel. Andere activiteiten die hierbij aansluiten zijn bijvoorbeeld het bubbel voetbal. Neem contact met ons op voor meer mogelijkheden.

Escape Room tijdens een vrijgezellenfeest in Overijssel

Ook een vrijgezellenfeest is een ideaal moment voor de Escape Room. Werk samen als team om zo snel mogelijk te ontsnappen. De poging zal veel plezier opleveren en er kan nog lang over worden nagepraat. Combineer het met een lekker drankje en een van onze andere activiteiten voor een geweldige dag.

Recent Posts