Escape Room: The farm of Haunted Harm

The farm of haunted Harm: een Escape Room geheel in stijl! De boerderij van haunted Harm ligt in het plaatsje Nederland, in de provincie Overijssel. Op deze boerderij wonen niet alleen honderden koeien en andere dieren, maar bieden we ook verschillende activiteiten aan, allemaal met de boerderij als het thema. Onze unieke Escape Room is daarin een van de absolute hoogtepunten. Hou je van samenwerking, raadsels oplossen en werken op de boerderij? Ga dan deze uitdaging aan en ontsnap binnen 60 minuten voordat haunted Harm weer terug komt…

Het verhaal
De knecht van boer Harm is verdwenen. Hij is voor het laatst gezien tijdens zijn werkzaamheden op de boerderij in het plaatsje Nederland en nooit teruggekeerd naar huis. Vermoed wordt dat boer Harm er iets mee te maken heeft. Sinds de verdwijning gebeuren er vreemde dingen op de boerderij van haunted Harm… Durf jij het aan zijn boerderij te betreden en lukt het op tijd te ontsnappen voordat je oog in oog met haunted Harm staat?

Wat is een Escape Room?
In een Escape Room wordt u fysiek opgesloten in een kamer. Aan de hand van hints en puzzels is het aan u om binnen een uur uit deze kamer te ontsnappen. Een Escape Room is uitdagend, u moet echt goed samenwerken met u mede gevangen en goed nadenken over de gegeven aanwijzingen, alleen dan heeft u een kans om te ontsnappen. Een Escape Room is daardoor ontzettend geschikt als teambuilding activiteit, maar het is ook ontzettend leuk met vrienden en/of familie.

Vorige deelnemers

Er komen steeds meer mensen langs in onze Escape Room; the farm of haunted Harm. Lang niet iedereen wist te ontsnappen, momenteel staat het ontsnappingspercentage op 56%. Kunt u wel ontsnappen? Probeer dan ook de snelste te zijn die ontsnapt. Momenteel staat de toptijd op 45 minuten en 21seconden.

56
Ontsnappingspercentage
0
Tevreden deelnemers
45m21s
Snelste ontsnapping

Onze Escape Room

Hieronder ziet u een aantal foto’s van onze Escape Room ‘The farm of haunted Harm’ in Nederland, Overijssel. Tevens hebben we een leuke video impressie gemaakt van de kamer. Denkt u dat u kunt ontsnappen uit deze Escape Room? Onderaan deze pagina kunt u gelijk reserveren.

Prijzen en voorwaarden

Voorwaarden
Aantal personen: 3 t/m 7 personen. Voor grotere groepen hebben wij opties om de wachtende groep te vermaken. Vraag naar de mogelijkheden. Vanaf 14 jaar oud. Jonger mag wel, mits onder begeleiding van een volwassene.

Prijzen:
De Escape Room kost € 90. Dit is voor het benodigde uur in de Escape Room en onafhankelijk van het aantal personen.

Reserveer nu

Wil je de Escape Room doen? Neem dan even contact op via info@weerribbensurvival.nl.