Er worden meerdere workshops aangeboden door Weerribben survival. De workshops zijn zoveel mogelijk gerelateerd aan de boerderij. De workshops worden in een ruimte in de boerderij gegeven met uitzicht op de koeien. Bij mooi weer zitten we lekker in het weiland. U wordt ontvangen met koffie of thee en iets lekkers.

De workshops zijn voor minimaal 10 personen, de workshop ‘zelf zuivel bereiden’ is vanaf 6 personen. Bent u met een kleiner aantal personen of juist met een hele grote groep, vraag naar de mogelijkheden. Ook als u andere vragen of wensen heeft horen wij het graag.

Ga voor meer informatie over de workshops naar de desbetreffende workshop hieronder.

Onze binnenactiviteiten

Klompen schilderen
Klompen schilderen

In deze binnenactiviteit leert u hoe u uw eigen klompen kunt decoreren! Deze workshop is zowel geschikt voor decoratieve klompen als voor loopklompen.

Zelf zuivel bereiden
Zelf zuivel bereiden

In deze leuke – en lekkere – workshop gegeven door de eigenaresse Annie leert u meer over het bedrijf, de processen en gaat u vervolgens zelf aan de slag om zuivel te maken!

Schilderen
Schilderen

We bieden meerdere leuke workshops in allerlei schilderstechnieken aan. O.a. (steiger)houten panelen decoreren en mozatruc (een combinatie van mozaïek en schilderen).

Mozaïeken
Mozaïeken

Wilt u iets origineels maken? Misschien is mozaïek dan iets voor u! Van een dienblad, een paneel tot een tuintafel, alles is mogelijk.

Glas en porselein
Glas en porselein

U kunt uw glas of porselein decoreren met glas of porseleinverf in de door u gewenste kleur. Zo kunt u uw gehele servies pimpen.

Powertex
Powertex

Riek van de Bor leert u in deze workshop hoe u prachtige Powertex beeldjes of andere kunstwerken maakt.

Speksteen
Speksteen

Maak uw eigen spekstenen sieraden of beeldjes. Een bijzondere binnenactiviteit, waarmee u met deze unieke spekstenen aan de slag gaat.

Sieraden maken
Sieraden maken

Ga aan de slag en maak zelf sieraden! We werken met verschillende materialen en de door u gewenste kleuren.

Tekstborden
Tekstborden

Creëer uw eigen tekstborden, geheel naar eigen wens. Een leuke accessoires voor in uw huis of een ontzettend leuk cadeau!

Staphorster stipwerk
Staphorster stipwerk

Wij vertellen u alles over het ontstaan van de Staphorster stip, waarna u vervolgens uw eigen tas of een andere kledingstuk stippen.

Ik hou van Nederland
Ik hou van Nederland

Meerdere hilarische en uitdagende teamspelletjes.

Muziek bingo
Muziek bingo

Bingo, met muziek in plaats van getallen.

Bierproeverij
Bierproeverij

Het proeven van 6 verschillende biersoorten.