Arrangementen

Alle onderstaande activiteiten kunnen met elkaar gecombineerd worden. Prijzen kunnen verschillen per groepsgrootte, vraag naar de mogelijkheden. Er kan worden afgesloten met een barbecue of lopend buffet.

Escape Room:
Escape room ‘the farm of haunted Harm’. U komt terecht op de boerderij van haunted Harm en moet binnen een uur zien te ontsnappen. Werk samen, denk out of the box en wees snel! Kunnen jullie ontsnappen aan haunted Harm?

Bubbel voetbal:
Een actieve en hilarische activiteit, waarin u in een bal tegen elkaar gaat voetballen.

Bierproeverij:
Een uitleg over de geschiedenis van bier, brouwproces en de huidige trend rondom bier en voedsel. Het proeven van 6 verschillende biersoorten. Kleine hapjes die passen bij bepaalde type bieren (chocolade, verschillende kazen etc.)

Dafjes:
Beleef het natuurgebied Weerribben – Wieden per dafje, u krijgt leuke opdrachten voor onderweg. Voor het besturen van de dafjes is een rijbewijs noodzakelijk.

Muziek bingo:
Dit is bingo met muziek in plaats van getallen. Door de muziek zit de sfeer er direct goed in!

Ik hou van ‘Nederland’:
Meerdere hilarische en uitdagende teamspelletjes. Denk hierbij aan het letterspel, hints en het verboden woord, etc. Gegarandeerd gezellig!

Workshop ‘zelf zuivel maken’:
In deze workshop leert u van Annie, de eigenaresse van Weerribben Zuivel, hoe het proces van zuivelbereiding in z’n werk gaat. Hierbij maakt u zelf zuivel, maar ook zal ze u verschillende zuivelproducten laten proeven.

Offerte aanvragen


Naam:*
E-mail:*
Telefoonnummer:*
Activiteit:
Gewenste datum & tijd:
Overige informatie: