Kinderfeestjes bij Weerribben Survival

We krijgen steeds meer aanvragen voor kinderfeestjes. Iris en ik zijn beiden opgegroeid op de boerderij en weten nog goed hoe leuk de kinderfeestjes waren thuis op de boerderij: vogels spotten, zeskamp spelletjes, speurtochten, waterspelletjes, met bootjes varen, gewoon buiten spelen. Kinderen konden hun lol niet op tijdens de kinderfeestjes! Zo simpel en toch zo leuk! Nu staan we aan de andere kant en mogen we ze organiseren, heerlijk om te doen! Wat een energie hebben die kinderen. Aankomend kinderfeestje is met een groep jongens van 10 jaar die de escape room: The farm of haunted Harm gaan doen in kindervariant en lasergamen in onze schuur, aangezien het weer kouder wordt en buiten lasergamen pas weer van het voorjaar start.
Actief bezig zijn tijdens de kinderfeestjes, dat kunnen de ouders ook waarderen, wanneer ze weer thuiskomen ;).

Eerder dit jaar kregen we een grote groep van 20 kinderen tijdens een kinderuitje. Het was nog mooi weer, dus daar werd uiteraard gebruik van gemaakt. De club werd verdeeld in twee groepen. De ene groep buiten spelletjes spelen op onze boeren survival baan. De andere club zelf zuivel maken, in dit geval karnemelk en boter. Er ging een wereld voor ze open, maar interessant vonden ze het zeker! Boter vond iedereen lekker en mochten ze mee naar huis nemen. Karnemelk was een ander verhaal, misschien soms een gevalletje; wat de boer niet kent…….. De groep was gesplitst in een meiden en jongensgroep. Niks ten nadele van jongens, maar o o o. Waar de meiden netjes luisterden en leuk spelletjes gingen spelen, moesten we de jongens uit alle klimtoestellen plukken om ze weer bij elkaar te krijgen. Een druk kinderfeestje dus!

De klim toestellen en de kabelbaan zijn boven het water. Eerst is het nog van ieuwhw, bleeh, vies water. Als het ijs eenmaal gebroken is, zijn ze niet meer te houden en ligt ieder kind in het water te spetteren! De kinderen waren erg enthousiast over het kinderfeestje!

Kortom; kind en ouder blij, met een kinderfeestje op de boerderij!

Recent Posts